Contestatii Bacalaureat 2021

Arhiva » Arhiva 2020-2021 » Contestatii Bacalaureat 2021

CE 1119

Bacalaureat 2021, sesiunea iunie-iulie

 

 

 

 

ANUNȚ

 

 

Contestațiile pentru probele scrise susținute de candidații înscriși la examenul de bacalaureat 2021, sesiunea iuni-iulie, se depunpe data de 5 iulie în intervalul 1200-1800, astfel:

  • FIZIC, la comisia de examan

sau

  • ONLINE, la adresa de e-mail:

bac@colegiulcodreanu.ro

 

Candidatul va completa o cerere tip pentru fiecare notă contestatăcare, în varianta fizică, va fi oferită de comisia de examen, iar, pentru varianta online, va putea fi accesată de pe site-ul scolii www.colegiulcodreanu.ro și care va fi însoțită de o copie după actul de identitate și un numar de telefon pentru validarea cererii depuse online.

ATENȚIE!Fiecare cerere de contestație va fi însoțită de o copie după actul de identitate, atât în varianta fizic cât și în varianta online.

În cazul în care candidatul optează pentru depunerea contestației online este important ca scanarea documentelor să aibă o rezoluție de minimum 150 DPI pentru ca datele de identificare să poata fi lizibile la printare.

Adresa de email indicată mai sus este singura modalitate prin care candidatul poate depune, în varianta online, o contestatie la o proba a examenului de bacalaureat 2021, sesiunea iunie-iulie, la CE1119.

Contestațiile depuse online respectă același calendar ca și contestațiile depuse fizic la comisia de examen.

 

 

Presedinte CE1119

 

Facebook