Informare elevi și profesori - Centrul Judetean de Excelenta Vaslui

Arhiva » Arhiva 2021-2022 » Informare elevi și profesori - Centrul Judetean de Excelenta Vaslui

 

 

Noutăți pentru acest an la CJEVS:

1. Am inițiat etapa I de înscriere a elevilor care pot beneficia de continuitate la CJEVS în baza rezultatelor evaluării finale 2021.

2. După data de 13 septembrie 2021, va începe etapa a II-a a înscrierilor și va fi disponibil (pe site-ul cjevs.ro) un formular de înscriere pentru noii doritori.

3. Am inițiat înscrierile profesorilor care doresc să colaboreze la activitatea CJEVS în acest an școlar. Trebuie să se înscrie profesorii care doresc, chiar dacă au funcționat și în anul anterior.

Formularele se găsesc pe site aici: https://cjevs.ro/ noutati/

4. Am obținut, după multiple și îndelungi demersuri, extinderea programului Hai la olimpiadă al Fundației Emag si pentru disciplina matematică în acest an școlar.
Astfel, în acest an școlar, Centrul Județean de Excelență Vaslui va avea grupe de excelență finanțate din programul Hai la olimpiadă la disciplinele: Informatică, Fizică, Matematică.

Așteptăm la Centrul Județean de Excelență Vaslui elevii și profesorii care doresc, de comun acord, să pregătească și să ridice ștacheta performanței la nivel de excelență!

Facebook