Anunt Centrul de Excelenta Vaslui

Centrul Județean de Excelență Vaslui (CJEVS)

Anunț selecție 2019

 

Centrul Județean de Excelență Vaslui se pregătește să-și deschidă porțile pentru al doilea an de funcționare. Rezultatele elevilor care au frecventat cursurile centrului sunt meritorii și confirmă eforturile personale ale acestora și ale profesorilor lor pentru o pregătire intensivă de valoare care au condus la obținerea performanței.

 

Elevii doritori și capabili de performanță care au frecventat sau nu cursurile Centrului Județean de Excelență Vaslui în anul școlar anterior, se pot înscrie în perioada 6-16 septembrie 2019 la cursurile centrului pentru una din disciplinele/domeniile:

matematică, informatică, fizică, chimie, biologie, geografie, limbi străine(engleză, franceză, rusă, italiană, spaniolă), astronomie și astrofizică, robotică.

Pentru înscriere vă rugăm să accesați formularul online aflat la secțiunea Înscriere pe site-ul centrului: https://cjevs.ro/inscriere/

 

Profesorii care doresc și manifestă interes constant față de pregătirea de performanță a elevilor, cu prioritate cei ai căror elevi au obținut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri pot să se înscrie pentru a susține cursuri la Centrul Județean de Excelență Vaslui care funcționează cu centre zonale în Vaslui, Bârlad și Huși.

Selecția profesorilor se face pe baza unui interviu și a unui portofoliu ce conține curriculum vitae, documente justificative și cerere de încadrare.

Cererea și portofoliul vor fi trimise în format electronic, pe adresa centrului excelentavs@gmail.com, într-o arhivă electronică.

Termenul limită este 16 septembrie 2019.

 

Informații suplimentare se găsesc pe site-ul centrului: https://cjevs.ro/noutati/

 

Facebook